Hodnocení obchodu

5,0 475 hodnocení
Přidat hodnocení
5
471x
4
1x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Michaela | 22.3.2021
Rychle dodanie, krasne zabalene, rada nakupim znova.
B Avatar autora Barbora S | 22.3.2021
Objednávám zde kosmetiku pravidelně a vždy je balíček krásně zabalen a velmi rychle dodán. Komunikace je také parádní. Moc děkuji za super služby a těším se na další objednávku :)
M Avatar autora Martina | 22.3.2021
Perfektní, krásně zabaleno.
H Avatar autora Hana | 19.3.2021
Jednoznačně perfektní servis! Krásně zabaleno, bleskově odesláno. Děkuji
M Avatar autora Milena | 18.3.2021
Krásně zabalený balíček plný úžasných produktů. Balzámy na rty Crazy Rumors jsou už léta moji oblíbenci, kokosový balzám od Osté mám poprvé a je to láska. Jednoznačně doporučuji.
M Avatar autora Monika | 15.3.2021
Krásný balíček a dobrý zákaznický servis ☺️
L Avatar autora Leona | 12.3.2021
Jako vždy nádherné zabalený balíček, dárečky potěšily, nemám co bych vytkla. Pokaždé se moc těším!
T Avatar autora Tereza | 6.3.2021
Milá komunikace, rychlé dodání, krásně ekologicky zabaleno, velký výběr.
E Avatar autora Eva | 4.3.2021
Vynikající obchod, vše rychle dodáno, opravdu nádherně zabaleno.
S Avatar autora Sandra P. | 4.3.2021
Naprostá spokojenost, rychlé vyřízení, skvělá komunikace a krásné balení zboží - vyšperkované do detailu. Ráda se sem budu vracet.
A Avatar autora Anežka | 3.3.2021
Rychle vyřízeno, krásně zabaleno a perfektní produkty :)
Z Avatar autora Zdenča | 2.3.2021
Rychlé vyřízení, luxusně zabaleno, velký výběr zboží.
K Avatar autora Kačka | 2.3.2021
velmi rychlé dodání, milý přístup :)
ZH Avatar autora Zdeňka Hrdá | 2.3.2021
Úžasný.
Avatar autora | 2.3.2021
Nakupuji opakovaně, spokojenost jako vždy!
K Avatar autora Katka | 1.3.2021
Milý přístup, velmi rychlé dodání a krásně zabalený balíček. Na e-shopu široký výběr. Děkuji :)
V Avatar autora Vendula | 1.3.2021
Perfektni rychle bezproblemove doruceni, ocenuji i eko baleni:) a darecek. Vrele doporucuji!
Avatar autora | 24.2.2021
+ Bylo moc hezky zabalené

Líbilo se mi balení. Jelikož jsem to měl jako dárek, stačilo ještě trošku přizdobit a bylo to :-)
J Avatar autora Jana | 24.2.2021
Velmi rychlé vyřízení objednávky. Krásně zabalený balíček. Super kosmetika. Moc děkuji :)
K Avatar autora Kateřina K. | 23.2.2021
Zde jde vidět, že tento e-shop je dělaný s láskou a péčí. Skvělý přírodní sortiment, neuvěřitelná rychlost dodání, nádherně a precizně zabalený balíček v eko provedení. Mohu jen a jen doporučit a zároveň moc děkuji, u Vás je radost nakupovat :)

Stránka 2 z 24 , položek celkem: 475

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.