Při nákupu nad 2 200 Kč na Vás v košíku čeká dáreček ❤

Hodnocení obchodu

5,0 817 hodnocení
Přidat hodnocení
5
812x
4
2x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Alena | 27.2.2024
Naprosto bleskové doručení, balíček krásně zabalený. Líbí se mi, že zde najdu vše, co běžně kupuji, ač to jsou třeba méně obvyklé značky.
ŠS Avatar autora Šárka Synková | 26.2.2024
Rychlost, cena a krásné zabalení balíčku
JP Avatar autora Jana Pektorová | 25.2.2024
Rychlost a nadšení z výrobků 😁
D Avatar autora Ditta | 24.2.2024
Můžu jen doporučit, milá komunikace, rychlé dodání, kvalitní výrobky.
TS Avatar autora Tereza Schwarzová | 16.2.2024
Produkty z Biobalíčku mě zachraňují každý den. V obchodě najdete snad vše, co je třeba a ve skvělé kvalitě. Největší spokojenost!
HP Avatar autora Hana Pechová | 15.2.2024
Cista radost, produkty z Biobalicku mi delaji primo detskou radost, krasne voni, skvele ucinkuji. Dekuji
L Avatar autora Lenka I. | 15.2.2024
Rychlé dodání a skvělá komunikace.
AV Avatar autora Alena Váchová | 9.2.2024
Mohu jenom doporučit
JM Avatar autora Jana Mansfeldová | 28.1.2024
Vstřícný , milý přístup. Velice rychlé doručení. Naprostá spokojenost. Doporučuji
BK Avatar autora Blanka Kaderková | 22.1.2024
Jsem nadšená :-)
JS Avatar autora Jaroslava Svobodová | 16.1.2024
byl to zde můj první nákup a myslim, že nebyl poslední....velká spokojenost
KV Avatar autora Květa Vidunova | 15.1.2024
Velmi spokojena
JM Avatar autora Jana Marková | 14.1.2024
Naprostá spokojenost, doporučuji :)
PH Avatar autora Petra Hrubá | 13.1.2024
Velmi rychle expedováno a krásně zabaleno. S nákupem jsem spokojená.
ŠH Avatar autora Štěpánka Hejpetrova | 30.12.2023
Velmi Určitě to delaji💖
Z Avatar autora Zuzana | 7.12.2023
Zboží přišlo obratem, krááásně zabalené! Vyzkoušela jsem jen šampon, víc se mi po něm mastí vlasy (dříve používala tuhé šampony), ale může být i tím, že teš stále nosím čepici! Ostatní jsou vánoční dárky, ale věřím, že budou mít úspěch.
B Avatar autora Barbora | 4.12.2023
Můj nejmilejší eshop s přírodní kosmetikou, moje srdcovka. :) Nakupuji zde pravidelně, přehledné vyhledávání, široká nabídka produktů, balíček vždy krásně zabalený, plus vzorečky jako milá pozornost. Děkuji a moc doporučuji.
EN Avatar autora Eva Němečková | 4.12.2023
Spokojenost s obchodem i se zbozim
KD Avatar autora Kateřina Dzurinova | 30.11.2023
Mám ho na vyzkoušení zkrz vypadávání vlasů a pleškam.. Jestli k něčemu bude uvidíme časem
RM Avatar autora Rostislav Michel | 23.11.2023
Ano,jsem spokojený se zubní pastou Jason,protože neobsahuje fluor a další chemické látky.Ted už asi 3 roky kupuji jen tuto zubní pastu.

Stránka 1 z 41 , položek celkem: 817