Hodnocení obchodu

5,0 491 hodnocení
Přidat hodnocení
5
487x
4
1x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
G Avatar autora Gabi | 8.5.2021
balíček přišel krásně zabalený i s dárečkem
SC Avatar autora Sandra Chomova | 6.5.2021
S obchodem jsem velmi spokojena. Rychle dodani, super komunikace, skvele produkty a krasne baleni. A darecky v podobe vzorku to je neco presne pro me. Miluju takove male prekvapeni :)
M Avatar autora Markéta | 4.5.2021
Nádherný balíček, pečlivě zabalený s malým dárkem ve formě mýdla. Rozjasnil den, potěšil oko i duši a vím že jinde už nakupovat nebudu. Děkuji
AI Avatar autora Andrea Ivaničová | 29.4.2021
Z obchůdku vždy přijde vše včas, krásně zabaleno a mám ráda i složení nabídky. A ráda podpořím někoho ze stejného města :-)
P Avatar autora Patricie | 26.4.2021
Doporučuji. Krásný voňavý balíček. Produkty, jsou velmi příjemné. Děkuji
M Avatar autora Marketa | 26.4.2021
Velice spokojena
A Avatar autora Anna-Kateřina | 23.4.2021
Krásně zabaleno, rychlé dodání. Mohu jen doporučit :)
O Avatar autora Olga | 23.4.2021
Úžasná vůně, používám s vajíčkem bez vůně a maximální spokojenost.
G Avatar autora Gabriela | 23.4.2021
Objednávka prvýkrát a zatiaľ spokojnosť
J Avatar autora Jana | 23.4.2021
Rychlé dodání, všechny produkty pěkně zabalené a dáreček navíc. Spokojenost :)
P Avatar autora Petra | 23.4.2021
Skvela komunikace a celkova spokojenost. Objednavala jsem vice zbozi co nebylo skladem. Pani my vse objednala, skvele komunikovala, sama me kontaktovala s dobou dodani. Za me zatim nejlepsi sluzby.
M Avatar autora Matěj | 23.4.2021
Celkově obchod proběhl bez problémů. Doporučuji.
B Avatar autora Barbora | 22.4.2021
Krasne zabaleny balicek, kvalitny tovar za priatelnu cenu.
J Avatar autora Jana | 21.4.2021
Rychlé dodání,skvělé přírodní výrobky,spokojenost.
DB Avatar autora Dana Baručáková | 19.4.2021
Vřele a doporučuji.
KM Avatar autora Kristýna Mašlova | 19.4.2021
Vše v naprostém pořádku, doporučuji!!!
TS Avatar autora Tereza Soukupová | 16.4.2021
Vše naprosto bez problémů, rychlost, ochota. Za mě perfektní!
A Avatar autora Andrea | 16.4.2021
Jako obvykle - rychlé dodání, krásné balení a dáreček navíc. Naprostá spokojenost s obchodem a hlavně výběrem produktů.
M Avatar autora Marcela | 15.4.2021
Biobalíček byl krásně zabalený, přibalený vzoreček potěšil, objednávka velice rychle vyřízená. Naprostá spokojenost. Objednávala jsem Ecoegg vajíčko - jarní květy - naprostá spokojenost, prádlo čistě vyprané, vůně příjemná, jemná. Měla jsem obavu, zda splní to co nabízí a splnil na 100 %.
A Avatar autora Amazingis | 15.4.2021
Biobalíček mě velmi příjemně překvapil. Všechny vyzkoušené produkty byly vždy nejvyšší kvality a navíc i ekologické. Na zabalení je vidět, že si někdo dal práci, aby byla potřeba co nejméně balícího materiálu a aby vše dorazilo v pořádku. Navíc balíček přišel během dvou dnů! Co vic si člověk může přát? Určitě budu objednávat znovu.

Stránka 1 z 25 , položek celkem: 491

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.