Hodnocení obchodu

5,0 475 hodnocení
Přidat hodnocení
5
471x
4
1x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Andy | 23.2.2021
Perfektní obchůdek, děkuji.
M Avatar autora Martina | 23.2.2021
úžasný obchůdek s kvalitní nabídkou přírodních věciček.. jsem spokojená a pokaždé vyprávím co mi přišlo za super krémky :))
K Avatar autora Katka | 22.2.2021
Perfektní, doporučuji :)
Avatar autora | 22.2.2021
+ Vše bezchybné a rychlé.

B Avatar autora Barbora | 20.2.2021
Velká spokojenost, moc děkuji za krásně zabalený balíček ❤️
Avatar autora | 19.2.2021
+ rychlost
+ ekologické balení i zboží
+ skvělá komunikace

Avatar autora | 19.2.2021
+ Rychlé dodání
+ Krásně zabaleno

Avatar autora | 19.2.2021
+ Velmi rychle doručení

KA Avatar autora Katerina Adamenko | 17.2.2021
Velice spokojená, objednávka dorazila rychle a pěkně zabalená.
K Avatar autora Karolína | 15.2.2021
Naprosto skvělý přístup k zákazníkům, krásně zabalené balíčky, kdykoliv je možnost se poradit. Rychle vyřízení, doporučuji :)
J Avatar autora Jana | 15.2.2021
Rychlost: jeden den jsem objednala a druhý den už byl balíček k vyzvednutí v Zásilkovně. Vždy hezky zabalené (bez plastů či všelijakých reklamních letáků). Kvalitní značky.
Avatar autora | 14.2.2021
+ Rychlé vyřízení objednávky, krásně zabaleno

T Avatar autora Tereza | 13.2.2021
+ rychlost
+ vstřícnost
+ hezké balení

J Avatar autora Jana j. | 10.2.2021
S obchodem mám jen dobré zkušenosti, patří k těm nejlepším, a to kvalitou nabízeného sortimentu, tak rychlostí (jeden den objednám a druhý den už si mohu balíček vyzvednout ve zvolené pobočce Zásilkovny). Také kladně hodnotím celkové (elegantní) balení: krabice tak akorát na počet výrobků (žádné naddimenzování), ekologická výplň, která se dá následně využít třeba na zahradě kolem rostlin nebo jako dekorační materiál. Žádné plastové obaly, nebo dokonce reklamní letáky supermarketů. Paní je vždy ochotná a reaguje rychle, což není hned tak každému e-shopu vlastní.
Avatar autora | 10.2.2021
Rychlé vyřízení objednávky jsem spokojená
N Avatar autora Natalie H | 9.2.2021
Rychlé dodání, krásné balení, 100% spokojenost ❤️
S Avatar autora Simona | 8.2.2021
Super komunikace, rychlé dodání
K Avatar autora Klára | 2.2.2021
Balíček mi přišel druhý den po mém zaplacení, nádherně ekologicky zabaleno, udělal mi moc radost, děkuji ♥ mohu jen doporučit
Avatar autora | 30.1.2021
Dobrá komunikace, rychlé dodání.
Avatar autora | 30.1.2021
Siroky vyber a rychle dodani

Stránka 3 z 24 , položek celkem: 475

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.